ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ

0
57

 

Άλλη μια αθλητική χρονιά για τον Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ έφτασε στο τέλος της. Στις 16 & 17 Ιουνίου, προπονητές, αθλητές, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτισαν την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, συνδυάζοντας προπονήσεις, φιλικούς αγώνες, εξετάσεις ζωνών με την ξεκούραση και την ευχαρίστηση.

Το καθιερωμένο πια αθλητικό κατασκηνωτικό διήμερο, έγινε και φέτος στο κτήμα του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ, σε μια περιφραγμένη έκταση μόλις 8 χλμ από την πόλη της Κομοτηνής. Οι αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου KARATE, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, AIKIDO, JU-JITSU, STENKA, γυναικείας αυτοάμυνας, γονείς και φίλοι διασκέδασαν και πλούτισαν τις γνώσεις τους. Έστησαν σκηνές, είδαν άλογα από κοντά, έκαναν προπόνηση, έπαιξαν, έδωσαν εξετάσεις στο άθλημά τους και συμμετείχαν σε φιλικά πρωταθλήματα.

Η βροχή δεν πτόησε το ηθικό των αθλητών και το πρόγραμμα διεξήχθη κανονικά. Το Σάββατο ξεκίνησε με σεμινάριο AIKIDO, αγώνες        KARATE (Cata & Kumite), εξετάσεις JU-JITSU. Ακολούθησαν σεμινάρια STENKA και σεμινάρια Πυγμαχίας και όπως κάθε χρόνο αγωνίστηκαν στον στίβο μάχης του κτήματος. Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν αγώνες Παγκρατίου Αθλήματος. Το βράδυ τα παιδιά διασκέδασαν με τα παιχνίδια γνώσεων αλλά και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.

Την Κυριακή μετά την πρωινή προπόνηση, ακολούθησαν οι εξετάσεις για μαύρη ζώνη των αθλητών KARATE υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου της Ελληνικής Φίλαθλου Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας OKINAWA TE TAI , κου Παναγιώτη Κανελλόπουλου (μαύρη ζώνη 8 DAN). Το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν οι απονομές ζωνών για όλους τους αθλητές που προήχθησαν.

Μετά το πέρας των απονομών, ο υπεύθυνος της ομοσπονδίας, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο επίπεδο των αθλητών και επεσήμανε τη συνεχή πρόοδο και εξέλιξη του συλλόγου και έκανε και τις απονομές. Αναφέρθηκε επίσης για την σημαντικότητα της  πανελλήνιας πρωτοπορίας του συλλόγου να έχει στο δυναμικό του τμήματα ενηλίκων αθλητών, κυρίως γονείς των μικρών αθλητών, που λειτουργούν τα τελευταία χρόνια στο σύλλογο. Έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και ιδιαίτερα στους νέους κατόχους της μαύρης ζώνης που όπως τόνισε ο κος Κανελλόπουλος ανήκουν πλέον και επίσημα, στην ομάδα του OKINAWA TE TAI . Οι νέοι κάτοχοι μαύρης ζώνης (1 dan) είναι οι: ΠΑΙΔΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΝΤΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΚΙΛΤΣΙΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΣΑΡΔΑΚΛΗ ΔΟΜΗΝΙΚΗ, ΧΑΣΑΝ ΜΑΞΟΥΜ, ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΡΑΦΑΗΛ, ΔΟΥΡΟΥΚΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ. Οι αθλητές δέχθηκαν το χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων των παρευρισκομένων, προκαλώντας με αυτό τον τρόπο την συγκίνηση της προπονήτριάς τους κας Μουσχάκη Δήμητρας, η οποία με την σειρά της εξέφρασε την ιδιαίτερή ικανοποίησή της για τις επιδόσεις των μαθητών της.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου εξετάσθηκε επιτυχώς και της απονεμήθει  το 3ο DAN μαύρης ζώνης , στην προπονήτρια του συλλόγου Ευαγγέλου Θεοπούλα.

Με δάκρυα χαράς, συγκίνησης και χαμόγελα ευτυχίας, έκλεισε η φετινή χρονιά ανανεώνοντας το αθλητικό ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

 

Παρευρέθησαν οι:

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  • Γενικός Γραμματέας Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος
  • Υπεύθυνος συστήματος OKINAWA ΤΕ ΤΑΙ Ελλάδος
  • Μαύρη ζώνη 8 dan Okinawa karate

ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

  • Μέλος Δ.Σ. Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος

ΜΑΛΤΕΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  • Προπονητής Παγκρατίου

ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

  • Προπονητής TAE KBO DO

ΚΕΠΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here