ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ SPOT ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ +BINTEO

0
71

Την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών η Αστυνομία παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό spot που εμπεριέχει τη «σκληρή» αλήθεια μέσα σε 33 δευτερόλεπτα. «Τα ναρκωτικά είναι θάνατος». Αυτό είναι το περιεκτικό, σκληρό αλλά πέρα για πέρα αληθινό μήνυμα της αστυνομίας στο video που ανήρτησε στο You Tube.

Στο spot παρουσιάζεται με εικαστικό τρόπο, η αρχή, η πορεία και η κατάληξη των χρηστών ναρκωτικών. Μέσω του video,  η ΕΛ.ΑΣ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, προειδοποιώντας τους νέους για τις «απατηλές» υποσχέσεις, και τη σκληρή αλήθεια.

Παράλληλα, υπενθυμίζει την ανακήρυξη του φετινού καλοκαιριού, σε περίοδο κατά των ναρκωτικών, καλώντας τα πιο ευαίσθητα μέρη της κοινωνίας να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες.

Το βίντεο είναι αποκλειστικά μια παραγωγή του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας και για την ολοκλήρωσή του συνεργάστηκαν ο σκηνοθέτης και τα μέλη της ομάδας του, με την καθοριστική συμμετοχή του διευθυντή του γραφείου, ενώ, εκτός απο το YouTube, αναρτήθηκε και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της ΕΛ.ΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here