Στο Βερολίνο ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής! 

0
178

Ο πρώτος σύλλογος της Ροδόπης βρίσκεται στο 24ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου (7-12 Αυγούστου) που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, με τη φετινή διοργάνωση να έχει αναλάβει η πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Στο Βερολίνο βρίσκεται ο αρχιπροπονητής Χρήστος Τσιπουρίδης συνοδεύοντας τους αθλητές Δουλγέρη Ιωάννη, Παπαδόπουλο Κοσμά, Τσιπουρίδη Αθανάσιο. Μια μοναδική ευκαιρία για τους αθλητές του συλλόγου όπου ζουν από κοντά τη μεγαλύτερη διοργάνωση στίβου για το 2018 στηρίζοντας την χώρα μας.

Αναμένεται μια ανεπανάληπτη εμπειρία καθώς οι Γερμανοί ξεχωρίζουν στις διοργανώσεις του στίβου τον οποίο και αγαπούν περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Να σημειώσουμε ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου έχει φιλοξενηθεί και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009 στο οποίο ο μεγάλος Usain Bolt κατέρριψε τα δικά του παγκόσμια ρεκόρ στα 100μ. (9.58) και 200μ. (19.19) τα οποία διατηρούνται μέχρι και σήμερα!

Ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνήςεπισκέπτεται για δεύτερη φορά την πόλη του Βερολίνου, η προηγούμενη ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο όταν και πήγε για χειμερινή προετοιμασία και φιλοξενήθηκε από τοπική αδελφική ομάδα στίβου. Αυτή τη φορά η επίσκεψη έχει χαρακτήρα αναψυχής και συλλογής εμπειριών. Η Tsip Team έχει κάνει κι άλλα παρόμοια ταξίδια όπως τον Μάρτιο του 2017 που ταξίδεψε στο Βελιγράδι στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου.
Πάμε γερά Ελλάδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here