Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών της Περιφερειακής Ενότητας Θράκης, διοργανώνει  συνέδριο με θέμα:

«Η εκπαίδευση της μειονότητας και το σχολείο των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών και δικαιωμάτων στο περιβάλλον συνύπαρξης πλειονότητας και μειονότητας στη Θράκη». Το συνέδριο θα είναι διήμερο και πρόκειται να πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, ώρα 14.00– 20:00 και την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, ώρα 09:00 – 16:00  στο Ξενοδοχείο Chris & Eve (3ο χλμ. Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης).

Σε αυτό καλούνται να συμμετέχουν ένας εκπρόσωπος από κάθε Σύλλογο της Χώρας, ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί των Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Ανώτερων Περιφερειακών Υπηρεσιακών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου και των Νομαρχιακών Τμημάτων της Ανώτατης Διοίκησης  Ενώσεων Δημοσίων Υπαλλήλων, της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, καθώς και ένας εκπαιδευτικός από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here